Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Operatorul calculator electronic si retele isi desfasoara activitatea intr-un mediu in continua evolutie si dezvoltare. Asigura buna functionare a calculatoarelor, a echipamentelor periferice precum si a echipamentelor de conectare / interc...
Inspectorul în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, prin poziţia pe care o deţine în cadrul departamentului în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă işi desfăşoară activitatea în cadrul serviciilor interne/externe de prevenire...
Limba germana face parte din familia limbilor germanice occidentale. Are peste 120 de milioane de vorbitori nativi. Este limba oficiala (sau co-oficiala) in Germania, Austria, Elvetia si este vorbita de milioane de nativi germani din Franta...
Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic, gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea activităţii de conservare a arhivei în...
Meseria de lucrator hotelier este una foarte bine cotată, deoarece sectorul turismului este unul cu un mare potențial de dezvoltare în perioada următoare. Practicantul unei astfel de ocupaţii efectuează şi întreţine zilnic curăţenia în came...
Asistentul de gestiune este persoana care ţine evidenţa contabilă a operaţiilor financiare ale unei întreprinderi, în conformitate cu principiile generale ale contabilităţii, verifică calitatea şi
tipodimensiunile materiilor prime şi mater...
Activităţile desfăşurate de arhivist, în conformitate cu prevederile Legii Arhivelor nr. 16/1996, vizează prelucrarea arhivei gestionate, elaborarea instrumentelor de evidenţă, de informare şi cercetare (inventare arhivistice, cataloage, e...
Ocupaţia de ciupercar corespunde celor care se ocupă cu activitatea de cultivare a ciupercilor prin crearea unor condiţii de viaţă corespunzătoare plantelor în scopul realizării de producţii în vederea valorificării şi a consumului.